Cassell.ventilator voor koeling met olieZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • vrijgavetijd:2022-11-29 15:56:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:73
  • Korte omschrijving:

    Cassell.,Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakel

Artikel inhoud

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

*Idquo; YN, D *rdquo;,Cassell.transformator voor afvalvermogen, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Cassell.ventilator voor koeling met olieZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen



Verminderde isolering

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Goede reputatieIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Fabriek voor elektrische transformatoren

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Cassell.transformator M, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Cassell.ventilator voor koeling met olieZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen



Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Respect voor klantenDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D,Cassell.transformator voor elektrische centrales, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Cassell.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Cassell.Overige productinformatie
  • Gottingen.Kleine en eenvoudige liftbuitenlandse ontwikkeling

    Gottingen.Kleine en eenvoudige liftbuitenlandse ontwikkeling

  • AntibesHydraulisch hefplatformFocus op internationaal gaan

    AntibesHydraulisch hefplatformFocus op internationaal gaan

  • PolenZelfrijdend hydraulisch hefplatformKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

    PolenZelfrijdend hydraulisch hefplatformKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

  • Gujiao.Handmatig hydraulisch hefplatformPraat over de technische problemen van installatie en onderh

    Gujiao.Handmatig hydraulisch hefplatformPraat over de technische problemen van installatie en onderh

  • Karlsruhe.kgmVast hydraulisch platformWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

    Karlsruhe.kgmVast hydraulisch platformWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

  • Karlsruhe.kgmJiangsu hydraulisch hefplatformOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

    Karlsruhe.kgmJiangsu hydraulisch hefplatformOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

  • Karlsruhe.kgmHydraulisch hefplatformJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

    Karlsruhe.kgmHydraulisch hefplatformJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

  • Karlsruhe.kgmHydraulische instapbrugProductiemethode in de industrie:

    Karlsruhe.kgmHydraulische instapbrugProductiemethode in de industrie:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!